8 Aralık 2009 Salı

Üçgen'e Son!

Yüksek öğrenim hayatım, nerede yaşarsam yaşayım üçgenler eşliğinde geçiyor. Aklınıza geometri gelmesin başka üçgen bu: İzmir de üniversite okurken, bir yandanda iş durumu vardı (eve ekmek parası getirirdim ağbeyy-emrahemrah). Bu nedenle ev-okul-iş, sırasıyla Karşıyaka-Buca*-Bornova üçgenini yapardım haftada 2-3 gün en az. Şekilde kolaylım cancanlı olsun;


İkinci üçgende bu sene İsveç'e kısmetmiş, yine aynı şekilde ev-okul-iş/Västerås-Eskilstuna-Örebro sıralamasıyla beni benden almakta kendisi. Hele buradaki toplu taşıma ücretleri ile finansal destek sağlayan bütün aileyide kendinden almakta. İş, tez işi olduğundan emrahemrah modlarına giremiyorum. Västerås yada Eskilstunadan Örebro'ya tren ile gitmenin maaliyeti 90 SEK (18TL), süresi her iki şehirden de 1 saat. Allahtan, Västerås ve Eskilstuna arasına birşey ödemiyorum, oda 30 dakika alıyor. Onunda şekli şurda;


Neyse yarın bu üçgenede son veriyorum Eskilstuna daki son dersime gideceğim , bidaha da gitmem. Ama kardeşim bu nedir çürüdüm trenlerde uyuya uyuya.


*: Buca'nın yanına yıldız koydum,söylemeden edemeyeceğim, üniversite Buca'da felan değildi, Buca diye geçiyor ama otoban yanında bir tepede, hatta tam ismi Tınaztepe. Allah taaa belasını versin oranın diyor ve geçen 4 seneme selâm ediyorum.

2 yorum:

  1. üçgenler güzeldir cihan, insanın bir gideceği okulu, işi, evi olsun başka ne ister?! ben de hala ögrenciyim, geleceğim belli değil, seneye nerede olacagim kim bilir emrahemrah modu yapiyim sana =)

    .derya.

    YanıtlaSil
  2. Bana üçgen değil iş lazım:) Yani para ödeyen bir iş aydan aya

    YanıtlaSil

 

Free Blog Counter
Poker Blog