Tarif, 1800lerdeki bir Fransız aristokratın kendi kişisel yemek kitabından. Yanlız videonun başında hemen 3 tane biftek görüpde yemeğin 3 kişilik olduğunu sanmayın, sona doğru gidince nedemek istediğimi anlıyorsunuz.
Lakin videoyu izlediğinizi sanarak anlatıyorum: Ben o adama kafa tekme tokat girerim! Ya madem atacan o gül gibi iki parçayı, ulem bitanesini yataydan kes ikiye al sana kalkan niyetine iki parça et, niye ziyan ediyorsun ikisini birden. Aristokrasini, burjuva ayaklarını geçtim o yerken ağzından çıksan ses beni bitirdi hele o şarabıda içerken bi ağız gargarası sesi çıkarıyor ya, off off.
Buarada ismi çok çekici olsada bence tarifde de çok bişi yok al eti - sür hardalı - koy ateşe.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder